уторак, 31. децембар 2013.

Numerologija: brojevi u snovima



              U poslednje vreme dobio sam nekoliko mejlova sa pitanjima tipa: " Sanjao sam taj i taj broj, da li je to pozitivno ili negativno? " te sam rešio da posvetim pažnju toj problematici u ovom postu.
             Sanjanje brojeva kao i situacija tipa za toliko i toliko dana dogodiće se "nesto", po psihološkim postulatima uobičajen je znak da ne stojimo čvrsto na zemlji, da smo neodlučni i da bi, u narednom periodu, trebalo da preduzmemo nešto konkretno a ne samo da čekamo(nesto ili nekoga). U nastavku ću vam prezentirati uobičajena tumačenja kada sanjamo konkretne brojeve od 1 do 9.

               Ako sanjamo:
                                                    Срећно Број Значење: Један

           Sanjati broj jedan može da znači da bi trebalo da započnemo nešto novo, da je  starom životu istekao rok važenja. Može da znači još i da se previše rasplinjujemo i da bi trebalo da snagu skoncentrišemo na jednu oblast odnosno, konsolidujemo se. Takodje, znači i da bi trebalo da razmislimo o svom materijalnom stanju odnosno da podvučemo crtu i vidimo kuda dalje.

                                                              Срећно Број Значење: Два
     
            Sanjati dvojku označava balansiranje i potrebu izbora izmedju dve stvari. Ovo takodje govori da bi trebalo da uspostavimo ravnotežu izmedju naših finansija, vremena i resursa. Dvojka simbolizuje partnerstva te bi trebalo da preispitamo naše partnerske odnose, kako na poslovnom tako i na ličnom planu.

                                                                Срећно Број Значење: Три

                     Trojka je izuzetno kreativan broj, te bi sanjanje trojke značilo da bi trebalo da krenemo u stvaranje nečeg novog. Zavisno u kojoj životnoj oblasti funkcionišete, razmislite o tome šta biste mogli da nadgradite i pospešite nekim kreativnim izumom.


                                                               Срећно Број Значење: четири

                 Četiri znači strukturu, stabilnost i mir. Znači i potrebu za prizemljenjem i orijentaciju na materijalno. Ako vas posao ima veze sa nekretninama ili hoćete da kupite ili prodate kuću/stan, ovaj san ima povoljan predznak. Može i da znači da je vreme za generalno sredjivanje doma, ako to niste u skorije vreme radili.


                                                                Срећно Број Значење: Пет
       
                           Sanjati peticu znači da će uskoro biti nekog pokreta, putovanja. Možda ćete biti primorani da spakujete kofer i krenete na put koji niste imali u planu. Razlog neće biti neke teške prirode, više poslovne. Pet je energija zaštite pa će vam put biti bezbedan. Sanjati peticu znači i dobiti okidač(zeleno svetlo) za avanturu na emotivnom planu.           

                                                               Срећно Број Значење: Шест

                   Broj šest je broj zajednice, harmonije, ljubavi i zadovoljstva. Kad smo sanjali šest, pozvani smo da negujemo sebe ili svoje voljene. Treba uživati u provodjenju vremena sa najbližim okruženjem, partnerom. Ovo je, u isto vreme, poziv za posetu ljudima i mestima koja volimo i nesto nam znače. .
                                                               Срећно Број Значење: Седам             

                      Sedmica u snovima je poziv na nadgradnju našeg znanja, najčesće visokog obrazovanja. Sanjati ovaj broj, ako ste na studijama, znači uspeh u polaganju ispita. Ovo je, takodje, znak da treba nastaviti studije, ako se premišljate po tom pitanju. Možda bi trebalo da nadjete novi hobi, upustite se u istraživanje ezoterije ili da saznate više o alternativnom lečenju.


                                                               Срећно Број Значење: Осам

              Sanjati osam znači da naša podsvest razgovara sa nama o životnim ciklusima. Tu je i poruka: sve je dobro, u redu, vi ste zaštićeni od negativnih uticaja. Ovo je i dobar znak za osobe koje su u privatnom biznisu i ocekuju rezultate od trenutnog projekta.

                                                                Срећно Број Значење: Девет 



               Sanjati devetku znak je da ste na ivici nove avanture. Kako je ovo poslednji broj u nizu (1-9), ovo je znak da ste na kraju jednog ciklusa i da treba da razmišljate o početku novog. Devetka znači i srećan povratak. Sanjati devetku znači i da bi trebalo da razmislimo o povratku našim korenima.  

Нема коментара: