недеља, 17. новембар 2013.

Numerologija: sudbinski broj 4

                                         4 - ZIDAR

        


Sudbinski broj se dobija jednostavnim sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja, svođenjem na jednocifren broj. tako je za datum 17.03.1961.e sudbinski broj : 17+3+1+9+6+1=37 , 3+7=10 ; 1+0=




                                                 Sudbinski broj 4 

Četvorka nije sjajan sudbinski broj, bolje je da se ne lažemo. Ako uz ovaj ide i 4 kao duhovni broj onda osoba ima probleme da pronadje kompromis sa teškocama izazvanim naglim promenama u životu. Četvorci nagle promene unište zacrtan plan u životu i on postaje skoro nepodnošljiv i odvratan. Čak i ako ova osoba ima idealnu sredinu i uslove življenja, žive u luksuzu, oni uvek osećaju da nešto "ne štima". Ove osobe imaju dosta prilika da krenu napred i učine nešto od života ali ih neverica, pesimizam i sumnjičavost sprečavaju da, te iste prilike, iskoriste. Nemaju snage i vitalnosti jer znaju da za svoje delo neće biti adekvatno nagradjeni. Oni su sumnjičavi, oprezni, u izolaciji i uvek sa osećajem usamljenosti i napuštenosti. Rahu, vladar 4, im usadjuje nezadovoljstvo životom.

Često se dešava da menjaju poslove jer misle da u postojećem nisu dali svoje najbolje, što je često samo subjektivan osećaj. Četvorke su često okružene nevidljivim neprijateljima a to mogu da zahvale činjenici da "nemaju dlaku na jeziku" i da su previše kritični prema okolini. Zbog saturnovske prirode Rahua redovno kasne u poslu koji obavljaju iako im to nikad nije namera ili posledica lošeg odnosa prema radu.Nije pravilo ali četvorka često izgubi svoju sreću. Zbog naviknutosti na promene oni se najbolje snadju u neprilici i novim prilikama. Porodični život četvorke nije srećan: njega razdiru sebičnost, sumnjičavost i tajnovitost. Sve navedeno se pojačava ako je njihov duhovni broj 4 ili 8 kao i ako su rodjeni u subotu.

Četvorka uvek ima više izvora zarade ali lako potroši zaradjeno: moraju da smanje želju za ektravagancijom da ne bi, u starosti, jedva sastavljali kraj sa krajem.

Zadatak četvorke: 
U zivotu moraju da razvijaju ljubav, toleranciju, entuzijazam i saosećanje. To im jedini način da izadju iz mračnog tunela.

Нема коментара: