четвртак, 21. новембар 2013.

Numerologija: Broj srca

       

          Broj srca nam bliže opisuje mesto gde nam je "srcu najmilije", gde smo najsrećniji, odnosno, mesto gde nam je duša najmirnija. Do ovog broja dolazimo kada saberemo samoglasnike iz imena i prezimena, po već poznatoj tabeli.
                                

       Uzećemo već upotrebljeno ime: Milan Atlić, pa imamo:

7+1+1+7=16; 1+6=7. Ova osoba sreću nalazi u duhovnom životu i svemu što je u skladu sa brojem 7(vladarstvo planeta: Uran(pa je osoba astrolog), Venera(uživa u skladu) i Saturn(stalo mu je do tačnosti, zakona)).

                                    Ako je broj srca:

  • 1-Radi se o dinamičnoj osobi koja voli lidersku poziciju i trudi se da je obezbedi. Često je sama jer ne prihvata pomoć drugih.
  • 2-Mir, sklad i pozitivne emocije su u prioritetu ove osobe, ali nekad mora biti spremna da "pokaže zube" ili će biti nesrećna. Raspoloženje i osećanja su promenljivi i prijemčivi na uticaje iz okoline.
  • 3-Ova osoba voli optimizam i pozitivan stav prema dešavanjima u svom okruženju. Osećaj ljubavi i poštovanja za sve što živi i što je stvorio život.
  • 4-Disciplina i ostale karakteristike Saturna su omiljeni atributi ove osobe. Mora naučiti da postoje i prilike za opuštanje i da ih treba koristiti. Glavna snaga je snaga volje. Osećaj savesnosti je izuzetno jak.
  • 5-Ova osoba voli putovanja, život, druge kulture, decu, učenje, stalne promene. Težnja za biti na mestu sa puno ljudi. Ljubaznost i saosećajnost.
  • 6-Bitna je porodica i druženje. Skladni odnosi ne mogu biti uvek te ne treba biti nesrećan ako dođe do konflikata. Percepcija sveta preko svih 5 čula.
  • 7-Sreća u svom svetu, u duhovnom životu. Neophodna je čvrsta vera da bi se lakše prolazilo kroz život. Unutrašnja snaga zasnovana na objektivnosti.
  • 8-Moć je u prioriteu ove osobe, nekad čaša meda a nekad žuči. Snaga zasnovana na samopouzdanju. Ne pripadaju osobama koje izbegavaju probleme i teškoće, naprotiv:idu im u susret.
  • 9-Ove osobe znaju skoro sve i za njih nema skrivenih tajni. Potrebno je da se nauče toleranciji prema ostalima koji ne mogu da postignu njihov nivo. Devetka štiti i za druge ova osoba deluje kao nepremostiva prepreka. Čini se kao da imaju neku antenu koja prima tuđe misli i osećanja!

Нема коментара: