уторак, 19. новембар 2013.

Numerologija i budućnost veze II


        Poštovani, ovaj sepost nalazi na mom sajtu: numerologija-buducnost-veze-II . Hvala Vam što pratite moje postove.

65 коментара:

Frojd је рекао...

Postovanje Milane, moj kod je 281 i kod momka koji mi je u glavi 281 , nismo u kontaktu ali razmisljam o njemu , imali li realne sanse da se ponovo sretnemo i ostvarimo lepu vezu? hvala unapred на

Frojd је рекао...

Zdravo,
Ovo je jako lepa kombinacija ali bih te zamolio da napišeš i tačne podatke svog rođenja(datum, vreme, mesto) da bih ti dao pouzdanu informaciju.

Анониман је рекао...

Postovanje , moj datum rodjenja je 13.7.1979.23 h , BG , a datum momka je 17.3.1979., napominjem da nismo dugo u kontaktu i nemam nikakvu informaciju o njemu..ne znam da li je on deo moje fantazije ili..?

Frojd је рекао...

Zdravo,
Podznak si Ovan, jako si emotivna i preosetljive prirode. Razlog što stalno misliš na njega je konjukcija Merkura(misli) i Jupitera(vladar Riba) u 5.oj kući( kuća ljubavi). Nažalost, Ribe ti nisu suđene za partnerstvo. Zaboravi ga. Za detalje horoskopa(zdravstveni potencijal) ako želiš, možeš pozvati na 0603235625.

Анониман је рекао...

Postovani Milane, ja sam rodjena 18.08.1988. U 03:35h u Paracinu (javljala sam vam se). A ovaj decko 20.09.1981. U Jagodini, podznak je Strelac. Ima li kakve buducnosti sa njim i da li cu ikada uopste naci pravu ljubav za sebe? Ocajna sam.

Frojd је рекао...

Poštovana,
U potpunosti saosećam sa tobom. Tvoj je horoskop jako komplikovan ali, verovatno zbog aspekta tvog Sunca sa tačkom fortune(sreće) neko ili "nešto" te je uputilo na mene jer ti u Natalu stoji da ti ja mogu pomoći. Pod 1: Device i Blizanci su tvoja gubitna kombinacija, bilo da su u znaku ili podznaku. Pod 2: tvoje ljubavi moraju imati osobinu tajnosti ili da osoba bude u znaku ili podznaku Ribe. Pod 3: imaš aspekt Mars kvadrat Venera koji je najgori mogući za svaku ljubav.Kako ga kompenzovati? Moraš voleti do kraja svog partnera, on ne sme ni u jednom trenutku da posumnja u tebe i da doživi ljubomoru. Moraš se spustiti na njegov nivo da mu u svakomtrenutku dokažeš vernost i ljubav ili je, ono što najmanje želiš: raskid uzrokovan ljubomorom. Znam da će ti to, kao duplom Lavu biti nekad teško, ali to je cena tvoje potrebe da imaš ljubav. Imaj uvek ovo u vidu! Želim ti sreću u nastavku avanture: "kako pronaći ljubav".

Анониман је рекао...

Postovanje Milane, vec sam vam pisala i htela bi ovim putem da se zahvalim na odgovoru ( tako nesto sam i pretpostavljala ali je najtezi priznati sebi ).Ono sto mi je sad potrebno je savet vezano za momka koga sam upoznala pre odredjenog vremena (17.9.1976) , kratko smo bili u kontaktu i ja sam prekinula posto nisam bila zainteresovana za nesto vise.Sad bih ga kontaktirala ali ne znam da li to ima smisla , tj da li imamo potencijal za nesto kvalitetno? ( moji podaci 13.7.1979.23h), hvala vam unapred, i zeljno iscekujem vas predlog

Frojd је рекао...

Poštovana,
svakodnevno dobijam veliki broj mejlova a izaberem 1,2 ili ni jedan ako nemam uopšte vremena. Biram specifične slučajeve, uglavnom one kojima je najviše potrebna pomoć. Kako si ti već jednom dobila(besplatan) odgovor ovaj bi te koštao 1000 dinara što je simbolično, ako se zna koliko uzimaju "slavni" astrolozi. Čisto da astrologija ne bude nešto "što ništa ne vredi". Nadam se da ćeš razumeti. Poz

Andjela је рекао...

Postovanje Milane, htjela bih da mi kazete nesto o meni i ovom momku ima li nasa veza buducnost, Postoje obostrane velike emocije ali ja imam neki strah. Bojim se da, ako odustanem da cu se kajati cijelog zivota, zbunjena sam ako mi mozete pomoci hvala!
Ja sam rodjena 21.septembra u Podgorici u 17:05 a on 28. avgusta u Niksicu (u podznaku je Lav
Andjela

Frojd је рекао...

Pozdav za cijelu Crnu Goru!( :-) )
Stvari ovako stoje: Bez godine rođenja teško je biti precizan ali je kod tebe jednostavan odgovor: ti si Lav znak a on podznak: šansa da vi ostvarite dužu vezu, manja je od 20%. S obzirom na strah, o kome govoriš, izvesno je da imaš problema sa anksioznošću, što je veoma ozbiljna stvar.Probaj prvo sa alternativom: Bahove cvetne kapi, npr. Pozdrav!

Andjela је рекао...

Izvinite, ja sam stavila njegove i moje godine u postu, ali ne shvatam, sad vidim da nisu unesene,,, ja sam 21.septembar 1981 u 17:05 a on 28.avgust 1976 u podznaku je lav. Vjerovatno je doslo do greske u postavljanju, Ako mozete ponovo pogledati bila bih zahvalna, ako ne razumjecu, Hvala u svakom slucaju

Frojd је рекао...

Izvini ti, i ja sam bio nešto dekoncetrisan(kad sam tebe svrstao u Lava). Momak se nalazi u tvojoj kući partnerstava te tu može da bude pomaka. Usput, jako si emotivna, imaš problem sa anksioznošću i depresijom. Da bi veza opstala moraš mu stalno stavljati do znanja da ga voliš i ne smeš mu dozvoliti ljubomoru. Poz

Анониман је рекао...

Moj kod je 674 a partnerov 189. Zajedno 764. Brak, da li mozemo imati potomstvo? Hvala i pozdav.

Frojd је рекао...

Poštovana,
ovo nije skladna kombinacija i brak nema svetlu budućnost. Moram da ponovim: za sve odgovore je pored numerološkog koda bitan i datum, mesto( čak i vreme rođenja) rođenja! Ubuduće na ovakva pitanja neću odgovarati. Takođe, svi izabrani imaju pravo na jedan besplatan odgovor. Poz

Анониман је рекао...

Poštovanje!
Moj datum rođenja je 1.6.1972 u 7.45(Blizanci/Lav),njegov 20.5.1974 u 5.10(Bik/Blizanci),moj kod 718,njegov 731,zajednički 549,a po novoj metodi lepa 10.Imamo li zajedničku budućnost?

Frojd је рекао...

Poštovana,
Tebi je zasnivanje partnerstva više nego potrebna i korisna okolnost. Nažalost, ovaj momak ti "ne leži" , gledano sa astrološkog aspekta. Morala bi da "produžiš" fitilj, odnosno da budeš dosta tolerantnija nego što jesi. U tome bi ti dosta pomogle Bahove kapi za šta me možeš, ako želiš, kontaktirati na telefon.

Анониман је рекао...

Poštovani,

Ja sam rodjena 23.01.1987. znaci kod mi je 674 a on je 30.07.1978. i njegov kod je 178, skupa smo 753.Nisam sigurna u njegova osjecanja prema meni jer mislim da on voli svoju bivsu djevojku a ona je 01.07.1977. Sta da radim? Da prekinem vezu ili da nastavim?
Molim Vas...pomozite.

Frojd је рекао...

Poštovana,
Preosetljive si prirode, u ovom životu osuđena na patnju(traumu) u ljubavnim odnosima( o traumi vidi na mom blogu: www.bahovekapi.blogspot.com).Generalno, veza vam nije previše kompatibilna te se nemoj previše nadati u njenu budućnost, da se ne bi razočarala. Poz

Анониман је рекао...

Rodjena sam 19.05.1978 u Backoj Palanci u 18.05h bivsi partner 30.07.1970 u Ohridu. 6 meseci nismo zajedno,licilo je na vecnu ljubav i takav krah!on ima zivot iza sebe, ja tesku proslost,20 godina ljubavnog zivota od letenja do stradanja!da li mozemo opstati i da padnu zrtve? kuda dalje on i ja? da li cu biti sama i bez dece? Hvala.

Frojd је рекао...

Poštovana,
On je tip soliste, a ti za zajedništvo i sklad u odnosima. Dva različita sveta, nije čudo što više niste zajedno. Usput, ti si pod uticajem depresije, te sve to teško pada. Imaj vere, pojaviće se svetlo na kraju tunela. Ako misliš da nemaš snage toplo ti preporučujem Bahove kapi a o njima možeš pročitati na: www.bahovekapi.blogspot.com . Poz

Анониман је рекао...

Zahvaljujem Vam i pozdrav. da, jako malo snage, dusa mi se raspada i njegova u to sam sigurna.. deluje mi kao da ne zelite do kraja reci za mene ono sto mislite u pitanjima koje sam postavila? cena natalne karte?

Frojd је рекао...

Poštovana,
apsolutno sam uveren da bi tvoju patnju drastično umanjile Bahove kapi koje su 3.000 din. Tek onda bi, proćaskali, telefonom, o Natalnoj karti, i to besplatno! Poz

Анониман је рекао...

Hvala na divnim tekstovima, pomalo proucavam numerologiju i vasi tekstovi mi bas dobro dodju. Htela bih da vas pitam, postoji li mogucnost da dodje do veze izmedju mene (13.05.1978 02h asc riba)977 i muskarca (24.07.1977 13.30 asc skorpija) 461.

Frojd је рекао...

Poštovana,
tebi bi trebalo da trajna veza bude u prioritetu. Škorpija je za tebe znak slabosti ali i psihološkog rasterećenja. Nažalost, one ti aktivirajutačku traume(Kiron). Vidi o tome na mom blogu: www.bahovekapi.blogspot.com
Poz

Анониман је рекао...

POSTOVANI,
RODJENA SAM 10.01.1984 U 8:20 U DUBROVNIKU,PARTNER JE RODJEN U RUMI 13.06.1981 U 16:20,
ZANIMA ME NASA ZAJEDNICKA BUDOCNOST
HVALA VAM UNAPRED NA ODGOVORU...
PS. ODUSEVLJENA SAM VASIM SAJTOM

Frojd је рекао...

Poštovana,
podznak si Vodolija a inače emotivac. Ti si za zajedništvo, on je solista. Ako se spojite, patnja jer ćeš imati odvratan osećaj samoće a sa nekim si. Nećeš ti to istrpiti jer imaš kratak fitilj. Poseti češće blog jer će biti materijala za tebe. I, da ne zaboravim: srećan rođendan!
pored desetine mejlova ti si dobila čast jer ti je rođendan!
Poz za Dubrovnik

Анониман је рекао...

Postovani Milane, interesuje me da li je moguce ostvarenje veze izmedju mene-numeroloski kod 347(28.11.1993.,10h,asc jarac) i njega 944 (11.7.1993)-zajednicki kod 382...Bila bih Vam najiskrenije zahvalna ako biste mi rekli nesto vise, jer me ovaj odnos duze vreme zbunjuje-postoji nesto, ali nista konkretno se ne desava.Da li da odustanem od cele te price, ili...Hvala unapred!

Frojd је рекао...

Da, postoji mogućnost da se skontate, čak i nešto više. Kod tebe se sve dešava usporeno, a gde žuriš, mlada si. Imaš i problem sa anksioznošću, depresijom i stresom. Poz

Анониман је рекао...

Blog Vam je odlican.

Ovako, rodjena sam 21.02. 1993 u 17.25,(ribe, devica), a on je rodjen 1.9.1993. Zanima me kako ce se odvijati nas odnos i ima li sanse za nas u blizoj buducnosti..

Hvala Vam unapred i sve pohvale.

Анониман је рекао...

Rodjena sam 12.7.1989.(vaga podznak),a on 16.6.1984.(navodno blizanac u podznaku:).Da li da cinim prvi korak? I kako da se postavim?I da li uopste ima vajde da se cimam?:)

Frojd је рекао...

Pročitaj Bioritamsku sinastriju. Ti bi i momka i ostalo na izvolte. "Ne može se carstvo zadobiti, na divanu, sve duvan pušeći!"

Анониман је рекао...

Postovani Milane, mozete li da mi odgovorite na post od 21.og januara? Hvala puno.

Frojd је рекао...

Poštovana,
ovaj Google je poludeo, baš sam se potrudio i napisao "svašta nešto", a on je zabagovao i to nije objavio. Kreteni. Sjajan odnos, pogotovu na intimnoj i emotivnoj strani. Ako se uzmete, nije baš sjajno u drugom delu života. Poz

Анониман је рекао...

Postovani,blog je sjajan.
Ja sam rodjena 14.05.1978. u 8 i 15 BL a on 22.06.1971. u 16 00,zanima me buducnost veze.Hvala puno!!!!

Frojd је рекао...

Površnim poređenjem reklo bi se O.K.
Ipak, nije tako. Bioritamske jedinice se ne slažu: previše vatre. Poz

Анониман је рекао...

Milane, sjajan blog :) interesuje me ova kombinacija - moj datum rodj. 26.06.1985. god u 08.35h podznak:lav a partnerov: 01.06.1987. god vreme ne znam kao ni podznak. Ima li kakve buducnosti? Za sad nam nesto I ne ide...svadje, cudan I konfuzan odnos...

Frojd је рекао...

Poštovana,
bioritamska si 5 a on 7. To je Merkur i Uran. Kao 2 deteta da se igraju na pravom fudbalskom igralištu. Neće vam, nažalost, biti bolje. Oboma treba dosta tolerancije, a ko danas ima živaca?

Анониман је рекао...

Da li ima ova veza buducnost i da li ima emocija sa njegove strane-on rodjen 29.01.1970.u Krusevcu,a ja 03.02.82.u 9i 50 u Krusevcu.

Анониман је рекао...

Postovani, da li cu se uskoro zaposliti? 07.09.1988.

Анониман је рекао...

Blog me oduševio.Posebno komentari koji se odnose na numerološke aspekte. imam diskutabilan zajedniski kod sa mojom simpatijom s kojim samo sto nismo poceli vezu a nikako da pocnemo 224. ja sam rodjena 16.12.1969. u Prizrenu u h. 21i40 on 7.12.1966 na Zabljaku. Ima li srece za nas. Poz iz CG

Frojd је рекао...

Poštovana,
previše je vatre u vašoj kombinaciji. Ne vidim vam sjajnu perspektivu, nažalost. Poz za CG.

Frojd је рекао...

Za pitanja o zaposlenju neophodna je Natalna karta a ona nije besplatna.

Анониман је рекао...

Poštovani Milane,
Vaš blog je odličan! Rođena sam 23.1.1982., dakle moj numerološki kod je 6+2=8. Trenutno imam veliku dilemu: treba mi usluga jedne od 2ženske osobe,u pitanju je poslovna saradnja. Jedna je rođena 9.8.1967., dakle njen numerološki kod je 8+5=4,naš zajednički kod je 5+7=3, a po ovoj novoj tehnici kombinacija mog i njenog datuma daje broj 22, a druga je rođena 8.9.1980., pa je njen numerološki kod 8+9=8,naš zajednički je 5+2=7, a po novoj tehnici naša kombinacija daje broj 17. Sad ne znam kako se to tumači za ovaj tip interesnog odnosa. S kojom od ove 2 osobe se numerološki bolje slažem? Ja očekujem od nje potpunu iskrenost i tačnost,istinitost informacija koje treba da mi pruži i prave savete kojima će mi pomoći. Koja od njih dve će mi pružiti kompletniju i pouzdaniju uslugu, tj. koja će ispuniti sva moja očekivanja, koja od njih me neće razočarati? Hvala i pozdrav

Frojd је рекао...

Ovakva pitanja volim, bravo.
Numerologija je nedvosmislena što se tiče ukupne koristi iz odnosa. Ona sa kojom imaš broj 17 je PRAVA.
Ipak, ako sklapaš ugovor(poslovni) a tanjih si živaca, zbog činjenice da Numerologija ne uzima u obzir planetoid Kiron, preporučujem ti da uzmeš moju uslugu "iscrpne analize kompatibilnosti" da ne bi imala problema sa raskidom ugovora. U svakom slučaju, srećno!

Анониман је рекао...

Hvala veliko na odgovoru! Ne sklapam ugovor, samo tražim uslugu koju ću, naravno, platiti, i očekujem da od te osobe dobijem istinite informacije i najbolje savete.
Hvala još jednom!
Pozdrav

Анониман је рекао...

Postovani Milane, vec neko vreme citam Vas blog i mogu reci da mi se tekstovi veoma svidjaju. Medjutim,sada se prvi put oglasavam, molila bih Vas za analizu ovog odnosa: moj datum 01.11.1989. u 11:05 (NS), dakle numeroloski kod je 393, a druga osoba(muska) 24.01. 1979. kod 786, a zajednicki kod je 189. Po novom metodu ako sam dobro izrazcunala, broj nam je 19. Molila bih Vas za misljenje, prilicno sam sumnjicava kad je buducnost ove veze u pitanju. Hvala unapred.

Frojd је рекао...

После 40 е би било лепо, само је тешко доћи до те прилике. Вода и ваздух мало имају заједничког. Сумња ти је, нажалост, на месту. Поз

Анониман је рекао...

Postovani Milane,
da li cu biti u vezi sa deckom koji je rodjen 17.02.1993. (jos se nismo upoznali)? Ja sam rodjena 24.01.1993. Puno pozdrava

Frojd је рекао...

šanse su ti 50%. naravno šalim se. u ovoj godini možeš mnogo da postigneš, pa i ovo. nije ti neka kombinacija. poz

Анониман је рекао...

Poštovani Herr Freud,
odlični ste!
Uživah par sati čitajući i računajući, sve mi lepi opisi i astrološki i numerološki, sve se posložilo kako treba... i bioritamski i sudbinski i ono po imenu... al' kad se sad ne šlogirah!
Izvukoh 15-icu :O i slovima: petneskinju! Idem dumrem -.-

Frojd је рекао...

Ne budi "na kraj srca". Nije ovo Sveto pismo: i u Numerologiji i u Astrologiji ima izuzetaka koji potvrđuju pravilo. Poz i: glavu gore.

Анониман је рекао...

Hvala na odgovoru!
Da, uvek nešto da devojci sreću kvari. ;)
Onda bolje sačekati da prođe ovaj inače nepovoljan period za početak veze, npr. do poslednje nedelje jula, kad Mars izađe iz Vlage... a do jula, ostaće valjda bar dugmići.
Čisto da se zna: on 562, ja 573, a zajednički valjda 145.
Srdačan pozdrav!

Unknown је рекао...

Rodjena sam 13.10.1989. u 12:30 a moj momak 08.04.1989. Kakva je buducnost owe veze?

Frojd је рекао...

To [to stalno misli[ na njega nije siguran znak da ga voliš. Mnogo gorkih pilula ćeš se nagutati jer ti ni Ovnovi ni Škorpije ne odgovaraju.
Poz

Анониман је рекао...

Postovani Milane,
ja sam rodjena 3.06 1985 u Beogradu (7.30h) 955 a moj dragi 23.3 1982, 821, poceli smo vezu 27.12 2013, bila bih Vam jako zahvalana ako biste mi rekli sta kazu brojevi o ovoj kombinaciji i kakav bi bio nas brak ili zajednicki zivot?
Unapred zahvalna i odusevljena blogom.

Frojd је рекао...

Poštovana, u Vašem pitanju ima mnogo odgovora a samo jedan je besplatan. Veza je interesantna. Poz

Анониман је рекао...

Poštovani Milane,
Vaš blog je sjajan. Molim Vas da napišete nešto o ovoj kombinaciji: ja sam rođena 12.10.1980., a dečko sa kojim sam bila u vezi 25.6.1973., dakle moj kod je 494, njegov 426, a zajednicki kod 821. Šta kažu brojevi - da li smo mi jedno za drugo dobar izbor - prvenstveno mislim za brak? Hvala Vam najlepše!

Frojd је рекао...

Poštovana,
ovo je jako dobra, iz numerološkog ugla gledano, kombinacija.
Srećno!

Natasa је рекао...

Postovani Milane,volela bih da dobijem Vas komentar za zajednicku kombinaciju 753..Ja sam rodjena 12.7.1976(15:15h)moj kod je 156,a moj decko 24.9.1971(10:10h)696...Ima li ovde braka i buducnosti..Veliko hvala,v e l i k o!

Анониман је рекао...

Zdravo :) Rodjena sam 16.3.1990. a partner 25.8.1987. Narednih meseci paniramo brak, zajdnicki zivot... a i prinova je na putu. Da li cemo biti zadovoljni ? Srdacan pozdrav

Frojd је рекао...

Poшtovana,
мало је касно за твоје питање. Кључ је да поштујеш партнерову жељу за заједништвом а не да солираш. Срећна принова

Анониман је рекао...

Postovani Milane, jako Vam je interesantan blog i dosta stvari sam racunala sebi :) Zanima me Vase vidjenje, da li za ovu vezu postoji nesto u buducnosti, vec smo u proslosti bili zajedno. Moj datum rodjenja je 01.11.1992. a njegov 25.11.1992. Hvala vam unapred!

Frojd је рекао...

Poštovana,
za tebe kao i ostale, važi (novo) pravilo: Ako i pored mnoštva postova postoji nedoumica o slaganju sa partnerom(nažalost: moguće je) morate me kontaktirati na mejl atlicmln@gmail.com za dogovor o ceni koliko košta moj dodatni angažman. Pozdrav

Анониман је рекао...

Ima li sanse zxa pomirenje i hoce li ako je bude, biti nesto od nas?
Rodjena sam 4.1.1988. a on 29.3.1983.

Frojd је рекао...

Čudi me da vam iz ovih postova nije jasno kakva je budućnost Vaše veze.
A postavili ste i 2 pitanja. Poz