понедељак, 18. новембар 2013.

Numerologija: sudbinski broj 8



Sudbinski broj se dobija jednostavnim sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja, svođenjem na jednocifren broj. Tako je za datum 17.03.1961.e sudbinski broj 1: 17+3+1+9+6+1=37, 3+7=10; 1+0=

                                                                                             Sudbinski broj 8

       Osam je problematičan sudbinski broj. Sa sobom nosi odugovlačenje, opstrukciju, neuspeh i poniženje sa strane sa koje najmanje očekujemo. 8 čini život pre svega nepredvidivim a nosioci ovog broja su, najčesće sami sebi najveći neprijatelji jer "obožavaju" da seku granu na kojoj sede. Kad ih, zbog toga, zivot pregazi, izgube veru u život i počnu da deluju destruktivno, zakopavajući sebe, još više, u nepovoljnoj poziciji. Ove osobe često usvajaju obrazac ponašanja koji im generiše neprijatelje koji im nanose finansijske gubitke. 8 izaziva nosioca da pokvari svoju karmu jer znaju da se okoriste u nesreći. Ove osobe pate od preranog starenja. Iskustvo neuspeha daje im mudrost i oni generalno bolje funkcionišu u  nepovoljnim uslovima koji im dodaju dodatni "sjaj". Ove osobe zenit dostižu u poznijem dobu života. Zainteresovani za duhovne i okultne sfere, postižu liderske pozicije. Sastavni deo njihovog funkcionisanja su sukobi, problemi i ponižavanje. Često koriste nepoželjne supstance koje stvaraju zavisnost. Intimni život ih, uglavnom, hoće pa se lako nadju u glavnoj ulozi u nekoj aferi ili skandalu. Porodični zivot funkcioniše ali su zato vrlo često pod pretnjom razvoda. Favorizuju politički život i zanemaruju porodični. Zbog snage za transformaciju oni su u stanju da svoju težnju za zadovoljstvima usmere u energiju za pomoć bliskim osobama koje pate. Mogu biti inovatori, ugledni naucnici, drustveni reformatori ili, zbog loše karme, nosioci represivnih aktivnosti(protiv lidera drustvenih preokreta).
Osmice su mnogo hrabrije od ostalih brojeva! Oni su u stanju trpe vanredne stresove a da ostanu u sedlu. Zbog sposobnosti za adaptaciju brzo se oporave od nemilih stvari i opet su spremni za funkcionisanje.Uvek su spremni za preuzimanje dominantne pozicije u poslu, nemaju vremena za zabavu. Ako se desi da upoznaju ili rade sa ljudima koji imaju povoljne brojeve onda je njihov zajednicki uspeh - zvezdani! Osmice plaše svoje protivnike jer ovi smatraju da je svadja sa osmicom opasna. Muskarci 8 ne poštuju u pravoj meri život svoje partnerke. Žene obavezno skupe uštedjevinu za "crne dane" ili odlazak u penziju. Žene osmice retko nalaze partnere za život po svojoj želji, čak, smatraju da im je partner daleko od idealnog i željenog.
Opšte preporuke za osmice
Moraju da se uče strpljenju i razumevanju drugih ljudi. Životnim izazovima moraju prilaziti sa radošću. Treba da uživaju u sebi a ne u udaljenim metama. Životne krize ne bi trebalo da ih teraju u destrukciju već samo da budu svesni da im je to bio ispit posle koga bi morali da budu mudriji.

Нема коментара: