петак, 3. јануар 2014.

Numerologija: Kako da sačuvate zdravlje uz pomoć numerologije

Jabuka je simbol zdravlja
         Ako niste znali, numerologija  može pomoći i kad je vaše zdravlje u pitanju. Svo bogatstvo ovog sveta, ne može vam vratiti vaše zdravlje, ako ste ga već izgubili. Poenta očuvanja zdravlja je: čuvajte ga dok ga imate! U funkciji očuvanja dobrog zdravlja je i informacija(saznanje) koje su bolesti i kada smo im naklonjeni(period ili mesec u godini). Jedna od osnovnih zamisli vodećih svetskih lekara glasi: "Vaše telo često ima mogućnost da počne isceljenje ako se zaustavi ponašanje koje doprinosi bolesti". U skladu sa ovim, numerolozi su povezali datume rođenja sa najčešćim bolestima koje prate te datume. U nastavku ću vam prezentirati tipove bolesti vezane za određene datume rođenja, u numerologiji poznate kao duhovni broj.
         Kako je STRES najveći zdravstveni problem u narednom izlaganju dobićete mesece u kojima ste najviše izloženi stresu te ga morate, sa povećanom pažnjom u tim mesecima, kontrolisati.

Osoba sa brojem 1:

Rođeni 1.,10.,19.,28. ili su u znaku(podznaku) Ovna ili Lava su skloni da pate od očnih problema, posebno astigmatizma, koji proizilazi iz preteranog izlaganja jakoj svetlosti, uglavnom sunčevoj. Ove osobe mogu još da pate od plućnih problema, visokog krvnog pritiska, lupanja srca, loše krvne slike. Meseci u kojima morate biti oprezni su: januar, maj i oktobar.

Osoba sa brojem 2:

Rođeni 2.,11.,20.,29. ili u znaku(podznaku) Raka ili Bika, su skloni da pate od želuca ili digestivnih problema. Čuvajte se trovanja hranom, upale slepog creva, tumora, raka, dijabetesa i stresa. Žene mogu da imaju zdravstvene probleme vezane za reproduktivne organe. Meseci koji zahtevaju posebnu pažnju su: januar, april i novembar.

Osoba sa brojem 3:

Ljudi rođeni 3.12,21,30. ili u znaku(podznaku) Riba ili Strelca su skloni problemima sa depresijom usled prekomernog rada, niskim  krvnim pritiskom, kožom, stopalima, poremećajima bubrega, upalom nerava i žuticom.  Meseci koji zahtevaju posebnu pažnju su: februar, jun, avgust, septembar.

Osoba sa brojem 4:

Rođeni 4,13,22, 31 ili u znaku(podznaku) Vodolija, skloni su da pate od retkih i neobičnih bolesti. Skloni su suočavanju sa manjim nezgodama, povremenim povredama kao i mentalnim i emocionalnim poremećajima.  Meseci koji zahtevaju posebnu pažnju su: januar, maj, oktobar.

Osoba sa brojem 5: 

Rođeni 5,14,23 ili u znaku(podznaku) Blizanci ili Devica, su skloni da pate od nervnog i mentalnog sloma, nesanice, amnezije, paralize, vrtoglavice i mucanja. Meseci koji zahtevaju posebnu pažnju su: januar, mart, decembar.

Osoba sa brojem 6:

Rođeni 6,15, 24 ili u znaku(podznaku) Vaga ili Bik, skloni su da pate od nosa, grla, sinusa i gornjeg dela pluća, polenske groznice, nepravilne cirkulacije krvi, lupanja srca. Meseci koji zahtevaju posebnu pažnju su: januar, februar, april i avgust.

Osoba sa brojem 7:

Rođeni 7,16, 25 ili u znaku(podznaku) Raka ili Riba, skloni su da pate od nemira i mentalnih problema, kožnih problema, noćnog znojenja i stomačnih problema. Meseci koji zahtevaju posebnu pažnju su: januar, april i avgust.

Osoba sa brojem 8:

Rođeni 8,17,26 ili u znaku(podznaku) Jarca su skloni da pate od osećanja usamljenosti. Tu su, takođe, bolesti krvi, pogrešno prepisani lekovi. Meseci koji zahtevaju posebnu pažnju su: februar, jun, avgust i septembar.

Osoba sa brojem 9:

Rođeni 9, 18, 27.og ili u znaku(podznaku) Ovan ili Škorpija, su skloni da pate od nesreća, posekotina, modrica. Takođe je potreban oprez od požara, eksploziva i oružja.  Meseci koji zahtevaju posebnu pažnju su: januar, maj, jul i oktobar.

Usled stresa u kritičnim mesecima, dolazi do pada imuniteta, pada koncetracije i na taj način otvaraju se vrata bolesti ili nesreća.
Kao izvanredan metod za borbu protiv stresa, toplo preporučujem +Bahove cvetne kapi, čiji sam, dugogodišnji praktičar.   

Нема коментара: