петак, 17. јануар 2014.

Parlamentarni izbori u Srbiji?

Ivica Dačić
        Ovih dana, aktuelno je pitanje: hoće li biti parlamentarnih izbora u Srbiji? Sva je prilika da će o tome odlučiti odnos snaga dve ponajjače političke figure, u Srbiji, Ivice Dačića(2,4,6) i Aleksandra Vučića(8,8,7). Najbitnije, u celoj priči je, da se nalazimo u godini broja 7.
        Osim numerološkog koda, ova dva političara, zanimljivo je videti, sa aspekta mojih dosadašnjih postova, i njihov broj imena.

 Aktuelni premijer, Dačić, ima broj imena 4 i za taj broj stoji tumačenje: 

 "Ključne reči: vredan i energičan. Ove su osobe spore u delovanju i reakcijama, sumnjicave i oprezne prirode. Pesimisti. Zbog straha od neuspeha, često, ne postignu velike rezultate. Često od grane ne vide sumu. Na njih se redovno može osloniti. Red, planiranje i organizacija, njihove su glavne odlike. Osobe za dugotrajne, strateške projekte."

Potpredsednik Vlade, Vučić, ima broj imena 1:


 "Ključne reči: aktivan i hrabar. Ove ljude teško možete zaboraviti. Uvek privlače pažnju, na ovaj ili onaj način. Svoje ime nose sa sigurnošću i nipošto ga ne bi menjali. Ne podnose gubitnički mentalitet. Vole i uglavnom postižu uspeh u životu. Sami razviju sposobnost za vođu. Njihov je pravi put originalni put sa kreativnim pristupom rešavanja problema. Ove osobe su rođeni pokretači za nove akcije."

Sa aspekta bioritamske sinastrije, njih se dvojica slažu ali je, zbog zbira koji je jednak 1(2+8=10, 1+0=1) odnos napet i pun stresa, što smo i videli u prošlosti.

Sa aspekta sudbinske sinastrije važi: "6 i 7: Loša kombinacija. Radi se o dve osobe sa raličitim idejama o načinu funkcionisanja veze. Šestica nastupa sa otvorenim kartama kad je dom i porodica u pitanju, dok je sedmica puna tajni, koje nije spremna da podeli sa partnerom."


Interesantne su izjave čelnika iz Vučićeve partije "da Vlada ne funkcioniše dobro jer su NEKI(čitaj: Dačić) KOČNIČARI REFORMI". Četvorka vlada Saturnom(koja ima, zaista, ulogu usporavanja, kočnice) a Dačić je znak/podznak Jarac i na taj način, simbolički i stvarno, izgleda, kao da on "koči reforme". Radi se, u stvari, o opreznom pristupu promenama, svojstvenom Jarcu.
S druge strane, Vučić je zbog 1 u imenu(Meseca u Vodoliji) i 7 u sudbinskom broju, zaista za brze promene, reforme i trenutno, u ovoj godini, duva mu vetar u jedra.

Zaključak: Dačić i Vučić su potpuno inkompatibilne ličnosti, koje nisu kadre, zbog različitog mentaliteta, da funkcionišu zajedno.
Budući da je ovo godina prosperiteta Sedmice(Vučića), da je on željan uspeha i liderstva(broj imena 1), izvesno je da će on preuzeti primat u nastavku. To se može desiti putem parlamentarnih izbora ili jednostavnom rokadom, kako su neki najavljivali. 

Нема коментара: