недеља, 24. новембар 2013.

Broj imena 5( izraz ili ekspresioni broj 5 )

         Ako svakom slovu našeg imena i prezimena dodamo slovo, po donjoj tabeli, dobijemo broj imena. Taj broj ima snagu ako je podržan istim sudbinskim ili bar duhovnim brojem. Za ime Milan Atlić, tako je broj imena 1:
1+7+2+1+5+1+2+2+7+9=37 ; 3+7=10 , 1+0=


              Ključne reči: Kreativnost i avanturizam. Petica je poželjan broj imena. Ove osobe su vesele, popularne, progresivne i ponajviše poželjne kao prijatelji ili bar poznanici. Ako ovaj broj podržava sudbinski ili bar duhovni broj onda nosilac broja može očekivati visoke domete u svojim domenima delovanja. Ovim brojem vlada Merkur te kada on ide retrogradno ( 3 puta godišnje po 20-25 dana ) ove se osobe osete " da nisu u elementu ": postanu neveseli, ništa im ne ide od ruke, upadaju u verbalne konflikte a nije redak slučaj da pretrpe novčane ili/i materijalne gubitke. Ovaj broj imena nije pogodan za osobe koje imaju duhovni i/ili sudbinski broj 2, 4 i 7. Dobro se slažu sa 1,3,5 i 9. Dobri dani za petice su sreda i petak ako, pri tom, padnu na datume 5,14 i 23.i onda su još povoljniji.

           Ovo su slobodne duše: vole zabavu, avanturu i česte promene u ljubavi. Bez slobode ne mogu da funkcionišu, kao ptice bez krila. Pravilnom upotrebom slobode mogu da koriste i razviju brojne talente. Neverovatno lako se prilagođavaju promenama, žele komunikaciju sa pripadnicima svih društvenih slojeva. Vole daleke zemlje, egzotične krajeve, senzacije. Vole sve da isprobaju: makar jednom. Za njih je ceo život: dobra platforma za igru. Zbog ovakvog pogleda na život, često upadnu u nevolje. Sklonost zloupotrebi hrane, slatkiša, alkohola, sexa i droge. Dar za komunikaciju. Sa ovim darom mogu da biraju hoće li biti: trgovci, političari, pravnici,socijalni radnici, izdavači, lekari,glumci,pisci, novinari. Mladalački entuzijazam koji inficira i privlači druge. Moraju biti fokusirani na određenu delatnost žele li veći uspeh. Hvatanje  u koštac sa više stvari redovno ne donosi veći uspeh ni u jednoj. Čest je slučaj, kada se uhvate u borbu sa vremenski dugim projektom(poslom), da žele da odustanu pri samom kraju, kao osobe kojima je disciplina slabija strana.  

Нема коментара: