субота, 16. новембар 2013.

Numerologija: sudbinski broj 1

                                 

Судбински број се добија једноставним сабирањем свих бројева у датуму рођења.Тако је за датум 17.03.1961.e судбински број: 17+3+1+9+6+1=37 , 3+7=10 ; 1+0=1                                                                                                   
                       Судбински број 1                                                       
                                                                                                                                 
    Jедан - веома добар Судбинсkи бројЉуди са таквим Судбинским бројем могу уживати у плодовима других и постати важни у малим круговима, свесно или несвесно. Сматра се да је ово срећан број. Они су добили здрав дух у здравом телу.                                                             
                                                                                                           
Постаће лидери и пионири у свом окружењу. Пошто  јасно могу да виде будућност и изнесу релевантне планове, они успевају уз мало труда. Они  изненада добијају новац и троше га  са лакоћом.                                   
Особе са бројем 1  постају познати по разумевању, стрпљењу, организационим вештинама и упорности. Ако се томе дода још и духовност, они су на челу верске организације и постају прави учитељи. Као наставници, они су јасни, тачни у темељности и посвећености истини. Међутим,  са бројем 1 се у свету постигнућа и успеха  ретко налази изузетан духовни вођа. Ови људи су материјалисти, логични и интелигентни. Духовност  захтева емоције и веру, а не логику.
Судбински број 1 чини њихове власнике идеалистима,  љубазним и спремним да помогну . Иако су већину времена  у праву, у периодима ниске соларне активности (октобар, новембар, децембар), они могу да праве грешке. То им доноси фрустрације, али их умереност учи. Инспиришу своје колеге и подстичу младе да постану лидери. Они су паметни, често насмејани, атрактивни.
Особе са бројем 1  нису много романтични, у погледу брака и љубави, они су несрећни. Али, они су велики ретористи . 

Опште препоруке

 То је твоја судбина - да решиш проблеме животне средине, рационализујеш коришћење сировинских ресурса, елиминишеш загађиваче. Покушај да  утичеш на психологију људи.

Жене, судбински број 1

Незапослене жене са  бројем 1, фокусирају своју енергију на кућни живот. Оне  стварају добру климу за своје пријатеље, госте и чланове породице. Они помажу сиромашнима и невољницима. Оне су уверене у успех, опрезне, осетљиве, и смело гледају у лице тешкоћама. Ако су запослене,  заузимају значајно место због његових добрих пословних особина.Оне су друштвене и на водећим позицијама. Имају јак карактер и  добре манире. 

Mушкарци,судбински број 1

Ови људи  воде рачуна о политичкој каријери,  постају познати и заузимају високе положаје. Они усмеравају своју енергију на побољшање животног стандарда сиромашних. Они су изузетно амбициозни, вође, пионири су у својим областима. Ако су писци,  њихова тема је увек оригинална.Рад људи са судбинским бројем 1: претпостављени су често. Ако су рођени у периоду  јаког сунца (Ован, Лав) или 28. било ког месеца, имају добар напредак остварен у свом раду. Они су признати и од стране надређених и  подређених, а заузимају доминантан положа.
Ако је у питању посао, они су пронашли своју срећу у 35-49 години.После тога раде за опште добро.

                

Нема коментара: