недеља, 24. новембар 2013.

Broj imena 6( izraz ili ekspresioni broj 6 )

            Ako svakom slovu našeg imena i prezimena dodamo slovo, po donjoj tabeli, dobijemo broj imena. Taj broj ima snagu ako je podržan istim sudbinskim ili bar duhovnim brojem. Za ime Milan Atlić, tako je broj imena 1:
1+7+2+1+5+1+2+2+7+9=37 ; 3+7=10 , 1+0=


              Ključne reči: perfekcionista i odgovoran. Ovaj broj najviše odgovara umetnicima i pesnicima. Puni su ljubavi i brižne osobe, ne retko tudje interese stavljaju ispred svojih. Radi se o kreativnim osobama u svim životnim oblastima a pogotovo u: oblasti vizuelne percepcije, biznisa i sistematskog ostvarenja zacrtanih ciljeva. Posebno im odgovara rad sa cvećem i zivotinjama. Rodjeni za savetnika i iscelitelja ali treba da budu oprezni  ne bi smeli da ograničavaju slobodu drugima. Ponekad im propadne kreativni talenat u želji da budu na usluzi drugima.

Šarmantni, dopadljivi, pomalo nestabilni, vole sve oblike lepog, okultno. Društveni su da to ide preko granice: katkad pricljivost predje u isprazne i nesvrsishodne razgovore(tračarenje). Treba da se čuvaju od želje, u porodičnim sporovima, da uvek budu u pravu. Prirodna sposobnost da donesu udobnost i toplinu u dom, ima moć melema na rane. Generalno, šesticama odgovara svaki rad sa ljudima i tu mogu da iskazu maksimalni potencijal a najviše daju u oblasti pedagogije, medicine, savetnika, socijalnog radnika, dizajnerstva i baštovanstva. Najjači datumi za šestice su 6,15 i 24.i a ako uz to padnu na sredu i petak, kao i u period kada Venera nije retrogradna, onda ih treba iskoristiti za neki konstruktivni posao ili akciju. Najbolje boje za njih su, ovim redom, bela, ružicata, žuta i svetloplava. Najbolje se slažu sa jedinicom i trojkom, malo slabije sa šesticama i devetkama a najlošije sa četvorkama i osmicama.

Нема коментара: