понедељак, 18. новембар 2013.

Numerologija: sudbinski broj 9


Sudbinski broj se dobija jednostavnim sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja, svođenjem na jednocifren broj. Tako je za datum 17.03.1961.e sudbinski broj 1: 17+3+1+9+6+1=37, 3+7=10; 1+0=
                                                                          Sudbinski broj 9

Devetka, sudbinska, je mnogo bolja opcija od duhovne devetke. Duhovna 9.ka je preke prirode, sklona raspravama i prekidu komunikacije dok je sudbinska 9.ka jaka da je u stanju da kontroliše svaki duhovni broj. Za sudbinsku 9 je dobra osobina da, ako ima loš duhovni broj, može da promeni ime i na taj način eliminiše negativan uticaj duhovne 9.ke.
         Ukoliko im je život ispunjen teškoćama to im pomaže za mentalni i emotivni razvoj, za shvatanje ljubavi i pronalaženje prave mudrosti. Ako im bude cilj postizanje savršenstva u duhovnoj sferi oni to, kroz napore, i postignu. Odlični su učitelji, ne veruju slepo u sve što piše na papiru, u svemu traže logiku i proveru u praksi.
Ovo su verni ljubitelji umetnosti i lepote. Razlika između duhovne i sudbinske 9 ke je što duhovna, kada je u pitanju umetnost, mora da se bori i izgara u nastojanjima za dokazivanje dok sudbinska 9 ka lagano postiže uspeh. Među njima ima dosta poznatih umetnika, istaknutih pisaca i duhovnih učitelja.

         Iako, u mladosti, imaju dosta sukoba sa roditeljima, braćom i sestrama u poznijim godinama života im, nesebično, poklanjaju svoju ljubav. Jedna od bitnih osobina je pravilna procena ljudi i zbivanja u svojoj okolini i zbog toga ih saradnici poštuju . Ne mogu besposleni : čak i na odmoru oni moraju da imaju neke radne aktivnosti .Zanima ih sve ono što bi život moglo da učini prijatnijim .Vole avanturu ( 9 pripada Strelčevima , rođenim avanturistima) , romantične veze i veruju da je život namenjen za uživanje i zabavu .Imaju unutrašnji kompas: traže svoju istinu. Imaju jaku intuiciju, pogotovu ako i duhovni broj to potvrđuje (npr. duhovna dvojka).
           U principu nisu snobovi. Osećaju jedinstvo sa svima i traže dobro ( božansku iskru ) u svima. Branioci su svega, svih oblika postojanja. Među njima ima lekara, ekologa, muzičara, pevača i slikara.
Devetka je broj završetaka i ove osobe, naročito posle 35 e, moraju biti svesni svojih zadataka na ovom svetu. Ako vode računa o tome, sigurno je da će ostvariti zacrtane ciljeve. Devetke mogu da izbegnu lošu karmu ako ne upadnu u zamku sklonosti ka preteranim čulnim zadovoljstvima, hedonizmu. Jedan od zadataka devetke je da se moraju naučiti originalnosti. Devetka daje svojim nosiocima duhovnost, blagost i poniznost i njihov aktivni pristup životu se ogleda kroz debatu javni govor i praksu. Oni koji nemaju duhovni pristup životu, što je za njih pogrešan put, skloni su iskazivanju sklonosti ka nasilju. Ovo se naročito odnosi na one u oblasti biznisa i politike.
        Preporuke za devetke:
 Smanjite sumnju, negativne stavove i zabrinutost: to će vam ulepšati život. Negujte velikodušnost, manje se vezujte za materijalno, procenite šta vam je i koliko neophodno. Jurnjavu za materijalnim, prepustite drugima.

Нема коментара: