понедељак, 18. новембар 2013.

Numerologija: sudbinski broj 7


Sudbinski broj se dobija jednostavnim sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja, svođenjem na jednocifren broj. Tako je za datum 17.03.1961.e sudbinski broj 1: 17+3+1+9+6+1=37, 3+7=10; 1+0=

                                               Sudbinski broj 7     

              Ovo je dobar sudbinski broj jer pomaže da se popravi, eventualan, loš kvalitet koji postoji u broju imena ili duhovnom broju. U odnosu na sve ostale sudbinske brojeve 7 je favorit po iskazanoj mogućnosti. Njihova skromnost, kada su u pitanju skriveni potencijali i talenti, čini ih popularnim u sredini u kojoj žive. Njihove sjajne praktične ideje privlače ljude kao magnet. Sedmice su redovno dobri govornici i pripovedači i ne retko su priznati u oblasti književnosti, umetnosti ili diplomatije.

               Sedmice mogu da se proslave kao sudije, mirotvorci i duhovne vodje. Oni su duhoviti, živahni, brzi u donošenju odluka , nepredvidivi u pozitivnom smislu i večno mladi(okolina im uvek daje manje godina no što imaju). Čak i njihovi neprijatelji slede savete i sugestije. Dovoljno je njihovo prisustvo da uvere ljude da probleme reše na miroljubiv način i kompromisom. Sedmica ima rešenje za sve probleme. Imaju jedinstven pristup kad je u pitanju racionalnost, praktičnost, jednostavnost i kreativnost.                                                   

               Mnogim sedmicama sjajne i originalne ideje dolaze kroz snove. Rano skapiraju da su snovi i podsvest njihova dobitna kombinacija. Veruju u mogućnost susreta sa ljudima iz prošlosti i budućnosti. Fascinantna je njihova mogućnost da privuku osobe suprotnog pola te ako ne paze mogu olako da upadnu u vanbračne afere. Flert im je omiljeni hobi .

               Žene sedmice su atraktivnije i prihvaćenije u javnosti od muškaraca. One su intiligentne, energične i elokventne. Dosta je vezana za majku te ta činjenica može loše da se odrazi na odnos sa supružnikom koji se oseti uskraćenim i to vodi do problema u braku. Muškarcu 7 se ne savetuje brak pre 28.e godine. Savet za sedmice: radite na svome usavršavanju čitajući literaturu iz oblasti psihologije.

Нема коментара: