субота, 16. новембар 2013.

Numerologija: sudbinski broj 2

                              2- Pomoćnik

                                                

Sudbinski broj se dobija jednostavnim sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja. Tako je za datum 17.03.1961 sudbinski broj:  17+3+1+9+6+1=37, 3+7=10; 1+0=1
                                                                                                                                                                                               Sudbinski broj 2 


Ovo nije baš sretan sudbinski broj. Ako je dvojka u isto vreme i duhovni broj onda on ima jak uticaj na nosioca. Ovaj broj daje mentalni i psihološki rast koji omogućavaju sticanje samopouzdanja. Od svih kombinacija najbolja je 2 sudbinski i duhovni broj. Ako bi se na ovu kombinaciju nakačila i dvojka za broj imena to bi značilo preovladjujući uticaj Meseca na ličnost  i to bi moglo da dovede i do mentalnih poremecaja. Od velikog je značaja da Mesec u natalnoj karti nije previše ugrožen maleficima.
    Osobe sa ovim brojem se konstantno suočavaju sa usponima i padovima. Prisutan je osećaj bespomoćnosti jer se često suočavaju sa nepredvidivim promenama. Zbog toga, često, imaju problem sa anksioznošću. A ko ne bi imao? Prisutna je shema da im za dostizanje cilja uvek trebaju 2 pokušaja. Ove osobe obožavaju svoj dom i porodicu, i teže razvijanju jakih porodičnih veza. Ove osobe nemaju nikakve uspehe u vanbračnim vezama. Što se kaže: "Papučići". Oženjeni, katkad, imaju probleme sa aferama partnera. Dvojke se najviše pridržavaju izreke: "Ne čini drugima što ne bi želeo da drugi učine tebi." Dvojke imaju jaku intuiciju. Lako čitaju misli drugima. Dvojke rade u društvu i njihov rad pati od velike zavisnosti od saradnika. Neophodne su im " dobre vibracije " saradnika da bi uživale i dale najviše u radu. Dvojke mogu biti dobri psiholozi, filozofi, pesnici, pisci, savetnici, lekari, glumci, plesači. Liseni su sebičnosti, voljni za činjenje dobrih dela. Sjajno se pokazuju kao terapeuti u bračnoj problematici.
Opšta preporuka
Dvojka mora naučiti da sluša intuiciju. Ona im je najveći saveznik. Svi odgovori su u njima samo treba da nauče da slušaju.
Žene
One su emotivne i verne svojim partnerima. Elegantno su obučene, mladalački i atraktivno. Interesuju se za vrt i lekovito bilje i najveće zadovoljstvo nalaze u ukrašavanju kuće.
Muškarci
Mnogo uče ne bi li unapredili svoje znanje i poboljšali razumevanje sveta. Srećni su ako ožene lepe i/ili obrazovane žene. Nije retko da pomažu starijim ženama ili ženama na rukovodećim položajima. Nije pravilo, ali dvojke imaju dosta bračnih brodoloma.


Нема коментара: