четвртак, 21. новембар 2013.

Numerologija i odnos prema sexu




        Ovaj post govori o sexualnim atributima i sklonostima osobe u odnosu na njen sudbinski (lični) broj. Ako je osoba rođena 17.03.1961.e njen je sudbinski broj 1 ( 1+7+3+1+9+6+1=28 , 2+8=10 ,1+0=1 )



   Ako je sudbinski broj:



1- Radi se o pompeznom ljubavniku sklonom agresivnom sexu. On takođe ima sklonost ka nadmoći i dominaciji, strastven je i energičan. Spremnost ka eksperimentisanju i pronalaženju novina na erotskom planu.

2- U pitanju je romantična i ponekad prerušena sexualnost, elegancija, naklonost, pasivnost, stidljivost i dvosmislenost. Spremnost na beskrajno prilagođavanje u smislu glatkog i što lakšeg odnosa u krevetu.

3- Ovde je sex izvor sreće i fantazije. Radi se o pozorišnoj, prilično neprirodnoj i inventivnoj( pronalazačkoj) sexualnosti. Što je ličnost detinjastija to je sexualnost nezrelija. Sex je dnevna potreba.

4- Ponekad neodoljiva i intenzivna sexualnost, ponekad blokirana želja, nasilje i osetljivost. Radi se o tradicionalisti koji je u stanju da kontroliše sirove instikte.

5- Strastvena i vatrena sexualnost, želja za eksperimentisanjem, neustrašiv ljubavnik, ponekad nasilnih manira. Uživa u divljem sexu. Ovi ljubavnici su redovno privlačni suprotnom polu.

6- Porodica je impuls ili ideja iza sexa. Sex ima svrhu u produbljivanju ljubavi i rođenja potomstva. Ove osobe imaju generalno nezadovoljstvo ako dođe do poremećaja u odnosima i stalno radi na tome da se odnosi usklade.

7- Samoljublje, privlačnost se povećava ako je partner više intelektualan. Masturbacija. Hladnoća i sex su najviše vezani za ovaj broj. 

8- Previše lud za sexom, sex kao opsesija, preterivanje u broju partnera. Sex je u direktnoj srazmeri sa količinom vlasti, posebno materijalnom moći. Korišćenje novca i moći za izgradnju sexualne privlačnosti.

9- Ovde sex može da se koristi kao lek protiv anksioznosti. Dosta je poligamije vezano za ovaj broj-ove osobe retko mogu da budu verne jednoj osobi. Tajni sex, suptilnost u sexu . 



Нема коментара: