недеља, 24. новембар 2013.

Numerologija i vaš broj telefona

 Click to view

            Brojevi oko nas ne utiču samo na naš karakter već i mogu uticati na to šta će nam se dešavati. To je bitno u slučaju da i sami želimo da kreiramo šta i kako će nam se dešavati. Ovo je bitno kod, na primer, broja na tablicama automobila ili broja mobilnog telefona jer su to brojevi na koje možemo uticati. Ako je broj vašeg mobilnog telefona, sledeće tumačenje ograničavam na telefonski broj, 065333456 onda je numerološki broj telefona 8: 0+6+5+3+3+3+4+5+6=35, 3+5= 8

  Slede tumačenja :

Broj 1 :


Ovo je jak broj, povećava vašu energiju i uticaj na druge. Utiče na vaš način razmišljanja: ne oslanjate se srećan spoj okolnosti već sami kreirate budućnost. To znači ako devojka ima ovaj broj, neće dugo čekati da je momak pozove na izlazak već će ga nazvati i reći da bi joj prijao izlazak za vikend. Ovaj broj imaju sportisti, preduzetnici i mnogi uspešni ljudi.

Broj 2 :


Ovo je broj romantičnih i zaljubljivih ljudi. Daje kvalitet dobrote, diplomatije i dobrog takta u međuljudskim odnosima. Ovaj broj bi trebalo da uzmu tvrdoglavi i agresivni ljudi i oni koji rade u prodaji, trgovini. 


Broj 3 :


Ovaj broj govori o kreativnosti i zabavi pa je pogodan za mlade osobe i umetnike. On inspiriše i daje originalnost i popularnost. Ovaj broj bi trebalo da izeberu osobe koje žive od pisanog načina rada i komunikacije. Ako ste ambiciozni, izbegnite ovaj broj.


Broj 4 :


Ovaj broj je stabilan što ga čini pogodnim za bankarske, advokatske i firme koje posluju na principu ugleda i poverenja. Ako imate veliku porodicu izaberite ovaj broj, ako ste samac izbegnite ga u velikom luku.


Broj 5 :


Ovaj broj donosi avanturu i promene: sve je samo ne stabilan. Ne bi bilo pametno da vaš bračni partner ima ovaj broj. Ovo je broj za ljude koji žive sami i vole slobodu, ne podnose ograničavanje. Ove osobe imaju slab osećaj odgovornosti. Ne bi trebalo da ga imaju osobe sa psihološkim problemima.


Broj 6 :


Ovo je najbolji broj za porodicu i porodične ljude jer donosi toplotu i razumevanje. Jača prijateljstva, pogodan za poslovne putnike. Oni koji traže srodnu dušu da izbegnu ovaj broj.


Broj 7 :


Ovo je jak i mističan broj, stvoren za studente i osobe kojima je inventivnost bitna. Ima povoljan uticaj na unutrašnje psihičko stanje, dobar za one koji traže emotivnog partnera.


Broj 8 :

Ovo je najuspešniji broj za biznis jer privlaći novac i povećava poverenje partnera. Pogodan je za ambiciozne osobe jer povoljno utiče na karijeru i finansije. Pojačava praktičnost i pragmatizam.


Broj 9 :


Idealizam i saosećanje glavne su karakteristike ovog broja. Ovaj broj mogu da odaberu radnici dobrotvornih i humanitarnih ustanova. Ovaj broj donosi sreću: lutrija ili naklonost u životnim prilikama. Dobar za one koji žele da pojačaju finansijsko stanje.


Нема коментара: