понедељак, 18. новембар 2013.

Numerologija: sudbinski broj 6


Sudbinski broj se dobija jednostavnim sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja , svođenjem na jednocifren broj. Tako je za datum 17.03.1961.e sudbinski broj 1 : 17+3+1+9+6+1=37 , 3+7=10 ; 1+0=

                                                   Sudbinski broj 6

6 nije sjajan sudbinski broj. Ova se konstatacija više odnosi na žene. Ovaj broj kod njih stvara dosta seksualnih problema.Ona obicno ohrabruje nosioca da se upusti u neželjene ljubavne afere. Kada je 6 duhovni broj onda je to sasvim u redu i prirodno: normalno je da osoba želi osobu suprotnog pola da bi zadovoljila fiziološke potrebe. Ali kad se stvari dešavaju sudbinski, bez lične želje, onda je sexualni odnos inspirisan sudbinskim brojem 6 ili sudbinom. Šestice postižu udobnost i uspeh, uglavnom, zahvaljujući sreći. Većina ima sve ono što zaželi. Ovaj  broj mora  u brak u ranijem dobu: propusti li to, kasnije ne bude u mogućnosti da pronadje pravog partnera. Kada brinu o prijateljima njihov odnos, uglavnom, ima skrivene motive tako da je ovo osobina na kojoj moraju da rade ne bi li je korigovali. Veoma su nezavisni ali i društveni. Vole da putuju, uživaju u životu, u ukusnoj i kvalitetnoj hrani.

          6 je više sentimentalan i emotivan nego logičan, sa mislima dosta okrenut ka prošlosti. Ne prihvataju krute okvire i često su skloni da prekrše zakon. Naklonjeni su tajanstvenim naukama(alhemija, crna magija i sl.).
             6 uvek štiti interese svoje klase. Što se tiče odnosa prema novcu: poznate su trošadžije i on se ne zadržava mnogo u njihovim rukama. U stanju su velike sume da potroše na svoju porodicu i na održavanje lepih odnosa: druženja sa prijateljima i potvrdjivanju svog statusa. Novac troše na lepu odecu, parfeme,kozmetiku, nakit. Atraktivni su, šarmantni i mladi do starosti .
               Žene zadržavaju dugo svoj šarm. Većina pati od zloupotrebe seksualnih zadovoljstava, te se moraju čuvati seksualno prenosivih bolesti.

          Preporuka za šestice

         Svuda oko nas nalaze se bolesni i usamljeni ljudi.  Pomozite im. I njima i svim drugim koji u životu imaju manje sreće od vas. Ako ni zbog čega drugog, onda zbog karme. 

Нема коментара: